Mit felejtettek ki az ipod touch-ból?

Amikor megvettük az ipod touch-ot, nagyon elégedett voltam. De később, amikor elkezdtem használni rájöttem, hogy van pár hiányossága.

1. Nincs benne kamera!

2. Bluetooth-on csak fülhallgatókat tud megtalálni, de küldeni semmit se tud más telefonnak, csak iPodoknak és iPhone-oknak, de ahhoz is le kell tölteni egy alkalmazást az App Store-ból.

3. A fotóknál csak a saved photos mappábol lehet törölni képeket, a                          my photos-ból viszont csak gépen keresztül!

4. Usb portot haszos lett volna belerakni, mobil internet céljabol, mert így csak Wi-fin tud internet kapcsolatba lépni, igaz, ha Usb portot raktak volna bele, akkor nem lehetett volna ilyen vékony.

5. Csak USB kábel jár hozzá, ha konnektorból akarom feltölteni, kell venni hozzá egy töltőt.

6. Tehettek volna bele jobb aksit is!

Tehát az ipod touch-nak van egypár hiányossága, de attól még nagyon jó minőségű, az érintőképernyő hihetetlenül érzékeny, gyors eajta a net, és még minden más, ami iPoddá teszi!  

A bejegyzés trackback címe:

https://mypod.blog.hu/api/trackback/id/tr422219005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.08.13. 16:14:39

szerintem meg tukrot es vercukormerot is kellett volna bele tenni, tukrot a hatoldalara a noknek, vc merot meg a betegeknek h ha baj van azonnal utana tudjanak nezni a neten mi a baj es hogyan kell megoldanivagy tudjanak szolni az orvosuknak
süti beállítások módosítása